|
|
Czy wg Ciebie zorganizowanie poprawki w tą sobotę (21.II) bedzie dobrym pomysłem?? | 1.Tak | | 38% | [ 16 ] | 2.Nie | | 62% | [ 26 ] |
| Wszystkich Głosów : 42 | | |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kasiula
Liczba postów : 108 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 12:34 pm | |
| ...kto ma tą wiedze to ma (w to wątpie)...i tak jak będziemy pisać w tą sobotę to i tak wszyscy nie zdadzą np. ja bo w 3 dni to nie dam rady sie czegoś nauczyć bo pracuje caly tydzien do 19... ale co chcecie to sobie róbcie... |
|
| |
Kuba.B
Liczba postów : 3 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 1:12 pm | |
| Kto Ci pozwoli miec poprawki do 30 marca? hahah teraz to mnie rozbawiłas... nie jestesmy w szkole podstawowej... że będziemy mogli mieć tyle poprawek.. Ja apeluję o naprawdę przesunięcie terminu za dwa tygodnie aby kazdy mógł się spokojnie nauczyć i bez stresu do tego podejść. A jezeli bedzie 3 poprawka to już chyba raczej płatna a tez płacić to chyba nikt nie ma ochoty. A Jeszcze bedzie tak że połowa osób nie przyjdzie na poprawkę bo nie będą mogli albo coś i jescze nasi kochani wykładowcy się wkurzą i dopiero będzie.. że olewamy sobie.. A w kolejny zjazd każdy raczej bedzie w szkole... |
|
| |
Aguś
Liczba postów : 129 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 1:20 pm | |
| a ja tak po prostu jestem przeciwna sobocie, bo nie mam kiedy sie uczyc i kiedy zalatwiac korepetycji... to jak dla mnie za wczesnie... ale jak sobie chcecie... |
|
| |
Klaudia
Liczba postów : 12 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 2:05 pm | |
| Zgadzam się z Justyną, większość pracuje i dojeżdza...nie każdy ma możliwość przyjechania w środku tygodnia!!! Albo Sobota albo Niedziela...Osobiście wolałabym pisać wcześniej, żeby w razie niepowodzenia móc pisać jeszcze raz jeśli będzie taka możliwość...czy w tym tygodniu czy w następnym to stres nieunikniony, więc ja bym wolała szybciej to załatwić...Poza tym poprawki w tym samym terminie to chyba nie najlepszy pomysł...lecz co do tego można by było się spierać... |
|
| |
Kuba.B
Liczba postów : 3 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 2:26 pm | |
| - Klaudia napisał:
- Zgadzam się z Justyną, większość pracuje i dojeżdza...nie każdy ma możliwość przyjechania w środku tygodnia!!! Albo Sobota albo Niedziela...Osobiście wolałabym pisać wcześniej, żeby w razie niepowodzenia móc pisać jeszcze raz jeśli będzie taka możliwość...czy w tym tygodniu czy w następnym to stres nieunikniony, więc ja bym wolała szybciej to załatwić...Poza tym poprawki w tym samym terminie to chyba nie najlepszy pomysł...lecz co do tego można by było się spierać...
Ale koleżanko Klaudio:) Nie bedzie więcej poprawek, no co To by był dla nich za biznes? z chemii mamy aż 3 a z matmy 2 myslisz że oni będą dla nas robić specjalnie kilka poprawek Napewno nie , BO JESTESMY NA STUDIACH!! |
|
| |
Kasiula
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 2:29 pm | |
| |
|
| |
Dorota
Liczba postów : 2 Wiek : 37
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 2:41 pm | |
| Ja akurat nie w sprawie matmy, bo udalo mi sie zaliczyc, ale w sprawie chemii, bo jak narazie nie ma osobnego tematu kiedy piszemy? mam prosbe zeby byl to przyszly tydzien raczej. A z tego co mi wiadomo od kolezanki z 2 roku naszego kierunku to w zeszlym roku mozna bylo sie poprawiac i poprawiac az do skutku, dla Waszego pocieszenia... |
|
| |
Łukaszek
Liczba postów : 738 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 2:45 pm | |
| - Dorota napisał:
- Ja akurat nie w sprawie matmy, bo udalo mi sie zaliczyc, ale w sprawie chemii, bo jak narazie nie ma osobnego tematu kiedy piszemy? mam prosbe zeby byl to przyszly tydzien raczej. A z tego co mi wiadomo od kolezanki z 2 roku naszego kierunku to w zeszlym roku mozna bylo sie poprawiac i poprawiac az do skutku, dla Waszego pocieszenia...
Uwierz, że bardzo mnie pocieszyłaś |
|
| |
Kasiula
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 2:47 pm | |
| Zobaczymy jak będzie w tym:D |
|
| |
Łukaszek
| |
| |
Kasiula
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 2:52 pm | |
| Łukaszku, ja nie mówie tylko pisze |
|
| |
Łukaszek
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 2:56 pm | |
| - Kasiula napisał:
- Łukaszku, ja nie mówie tylko pisze
tak o tym też chcialem zaznaczyć... |
|
| |
Justinee
Liczba postów : 235 Wiek : 37
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 3:16 pm | |
| Najprawdopodobniej poprawka z chemii bedzie na nastepnym zjezdzie w piatek miedzy 13.00 a 16.00 na 99% |
|
| |
Justinee
Liczba postów : 235 Wiek : 37
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 3:17 pm | |
| a poprawka z matematyki...zobaczymy co nasi wykładowcy nam zaproponują jaki termin im pasuje! więc nie martwcie się:)jakoś to będzie |
|
| |
Kasiula
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 3:22 pm | |
| ..wszyscy zdamy:) jeszcze ich zaskoczymy:D hehe |
|
| |
Armani
Liczba postów : 46 Wiek : 34
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 4:05 pm | |
| Ja jestem otwarty na kazda mozliwa propozycje terminu poprawy z matmy i z chemii bo mam duzo wolnego czasu Wedlug mnie najlepszym rozwiazaniem bylo by zeby te poprawki odbyly sie w pewnym odstepie czasu np. 3-4 dni.... bylby to dodatkowy czas dla nas na przygotowanie sie, no ale kazdy ma swoje zdanie i dobrze by bylo zeby kazdy sie wypowiedzial co mu pasuje i moze wypracujemy jakis kompromis
|
|
| |
EViLpriest
Liczba postów : 5 Wiek : 36
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 4:17 pm | |
| pomysl nie glupi...nie powiem...w chemia a w niedziele matma... |
|
| |
Dorota
Liczba postów : 2 Wiek : 37
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 5:15 pm | |
| Dobra mi pasuje chemia |
|
| |
Milena
Liczba postów : 1 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 5:22 pm | |
| Ta sobota to jest fatalny pomysł. Niektórzy chca jeszcze wziaśc korki a w tygodniu pracują Sobota odpada! Jestem na Nie |
|
| |
Spyru
Liczba postów : 6 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 6:10 pm | |
| Chemia wporządku, co do matmy, osobiście wolałbym najbliższą niedzielę, ew późniejszy termin. |
|
| |
Radeq
Liczba postów : 64 Wiek : 35
| |
| |
Kaś:)
Liczba postów : 55 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 6:28 pm | |
| dokładnie... a poza tym niektórzy (np ja i inni z 5 i 6 grupy) nie znają jeszcze wyników tego egzaminu... |
|
| |
Armani
Liczba postów : 46 Wiek : 34
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 6:44 pm | |
| nie znaja ale sie domyslaja.... przynajmniej ja
|
|
| |
EViLpriest
Liczba postów : 5 Wiek : 36
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 6:52 pm | |
| co robią na zaocznych?? hmmm...nie powiodlo im się żeby dostać sie na dzienne a teraz chcą tym biednym prawdziwym studencinom zaocznych z powołania dopierdzielić kolejne lęki egzystencjonalne...jak sie nie uda? spoko będę wiecznym studentem... |
|
| |
agnieszka.s
Liczba postów : 74 Wiek : 36
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 6:56 pm | |
| najlepiej byłoby zapytać wykładowcę kiedy ma czas i się dostosować, a studia zaoczne są dla tych, którzy potrafią pogodzić pracę z nauką. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki | |
| |
|
| |
|