|
|
Czy wg Ciebie zorganizowanie poprawki w tą sobotę (21.II) bedzie dobrym pomysłem?? | 1.Tak | | 38% | [ 16 ] | 2.Nie | | 62% | [ 26 ] |
| Wszystkich Głosów : 42 | | |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Łukaszek
Liczba postów : 738 Wiek : 35
| Temat: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 7:59 pm | |
| Liczę na żywą dyskusję |
|
| |
Kasiula
Liczba postów : 108 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 8:02 pm | |
| W tą sobotę?! to nie jest dobry pomysł, wręcz fatalny... |
|
| |
EViLpriest
Liczba postów : 5 Wiek : 36
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 8:04 pm | |
| ze wzgledu na zakaz używania wulgaryzmów nie wypowiem sie...tylko tyle co powiem że Kasia ma racje... |
|
| |
Łukaszek
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 8:05 pm | |
| Kasiu ale musimy patrzec na terminy... Rozmawialismy dzis ze staroscina na chatboxie... i przedstawila nam swoj poglad tak:
w ten piatek jest poprawka z informatyki. sobota- moze by byla matma...
a za dwa tygodnie jest w: piatek albo sobote ekonomia to w niedziele by byla Chemia... |
|
| |
Armani
Liczba postów : 46 Wiek : 34
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 8:07 pm | |
| jak dla mnie moze byc ta sobota, bo na ta poprawke uczyl bym sie tylko matmy
|
|
| |
a_nika
Liczba postów : 108 Wiek : 41
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 8:42 pm | |
| tak naprawde to ważniejsze jest o ktorej godzinie ma byc ta poprawka....dla mnie moze byc sobota czy niedziela ale tylko po 15.... bo do 15 musze byc w pracy i tu nie ma zmiłuj bo nikt nie odda mi swojego wolnego wekendu:( a w tygodniu to sie jakos pozamieniam i luzik.... |
|
| |
Kuba.B
Liczba postów : 3 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 9:48 pm | |
| Nie sobota to jest zły pomysł naprawde wezcie jakis inny i prosze was bardzo nie ustawiajcie pod siebie bo wiekszosc pracuję albo ma zajete takie terminy;/ |
|
| |
Łukaszek
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 9:53 pm | |
| Dlatego kolego jest ta ankieta by poznac waszą opinię na temat tej soboty |
|
| |
Karolina Oleńska
Liczba postów : 139 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 9:55 pm | |
| dla mnie sobota też nie jest dobrym pomysłem... jeśli ktoś codziennie pracuje do 19 to kiedy ma sie nauczyć? ja np chcialam wziac jeszcze korepetycje. a jak nie w wolny weekend to kiedy? |
|
| |
Kuba.B
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 10:01 pm | |
| A w ogole kto taki temnin zaproponował co? Moze najpierw byscie sie zapytali jaki komu pasuje a nie ta ankieta? By bylo rozsadnijesze bo napiszecie pozniej ze jak nie w sobote to w poniedziałek; wezcie się zastanówcie czasami co robicie, bo az zal czasami;/ |
|
| |
Kasiula
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 10:10 pm | |
| Karolinko dobrze mówisz jak ktoś pracuje do 19 to jak niby ma sie nauczyć z tej matmy? ja jestem jak juz zauwazyliscie przeciwna tej sobocie... i korki mam zalatwione juz na nastepny tydzien i nagle sie dowiaduje ze akurat w sobote poprawka... |
|
| |
Łukaszek
| |
| |
Simon
Liczba postów : 28 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Pon Lut 16, 2009 10:31 pm | |
| A co jak ktoś pracuje cały dzień mugł bym się zgodzić gdyby ta poprawa była o 8 |
|
| |
toudzik
Liczba postów : 0 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 1:26 am | |
| tez nie jestem za Sobota,to za wczesnie...! |
|
| |
Adrian
Liczba postów : 0 Wiek : 36
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 8:35 am | |
| - Kuba.B napisał:
- Nie sobota to jest zły pomysł naprawde wezcie jakis inny i prosze was bardzo nie ustawiajcie pod siebie bo wiekszosc pracuję albo ma zajete takie terminy;/
W tym rzecz, że większość ma problem, bo pracuje w tygodniu i nie ma się kiedy nauczyć. Jeśli ty masz taki sam problem, to ustawiasz pod siebie Ja ustawiam również pod siebie i mi sobota pasuje jak najbardziej. Zacznę się już przygotowywać i mam nadzieję, że wypali ten termin, bo bardziej za mną przemawia jeden egzamin niż dwa w jeden weekend. |
|
| |
agnieszka.s
Liczba postów : 74 Wiek : 36
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 9:26 am | |
| Uważam, że sobota to dobry termin. Większość i tak pracuje w tygodniu, a poza tym nie wiadomo kiedy będzie wolna aula. Jak będziemy to odkładać to za dwa tygodnie oprócz zajęć będziemy mieć 3 poprawki i wątpię żeby się ktoś nauczył porządnie do każdej z nich. Potem może się okazać, że jedyny termin to środek tygodnia i tym bardziej nikt nie będzie mógł. |
|
| |
Karolina Oleńska
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 9:38 am | |
| Jeżeli już naprawdę ta poprawka musi być w tym tygodniu to błagam niech to będzie NIEDZIELA. tak to przynajmniej każdy kto w ciągu tygodnia pracuje będzie mieć chociaż jeden CAŁY dzień na naukę... |
|
| |
Kasiula
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 9:41 am | |
| o może być i niedziela... Ale NIE SOBOTA!!! |
|
| |
Łukaszek
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 9:52 am | |
| W niedzielę też niektórzy pracują |
|
| |
EViLpriest
Liczba postów : 5 Wiek : 36
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 10:29 am | |
| w tygodniu pracują jedni w weekendy inni...ale nie ma magicznej możliwości żeby co weekend każdy mógł sobie brać wolne! wystarczy że zjazd jest co 2 weekend |
|
| |
Kuba.B
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 11:27 am | |
| - Adrian napisał:
- Kuba.B napisał:
- Nie sobota to jest zły pomysł naprawde wezcie jakis inny i prosze was bardzo nie ustawiajcie pod siebie bo wiekszosc pracuję albo ma zajete takie terminy;/
W tym rzecz, że większość ma problem, bo pracuje w tygodniu i nie ma się kiedy nauczyć. Jeśli ty masz taki sam problem, to ustawiasz pod siebie Ja ustawiam również pod siebie i mi sobota pasuje jak najbardziej. Zacznę się już przygotowywać i mam nadzieję, że wypali ten termin, bo bardziej za mną przemawia jeden egzamin niż dwa w jeden weekend. Nie tylko że zjazdy mamy co dwa tygodnie i mam na te trzy dni wolne a mój pracodawca nie da mi wolnego od tak , bo wszytskie moje urlopy są przeznaczane na szkołę... więc i także poprawy powinny być w czasie zjazdów... może nie pracujesz tylko siedzisz cały dzien w domu to masz czas ale jak ktoś pracuje to nie ma tyle czasu |
|
| |
Kuba
Liczba postów : 0 Wiek : 35
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 11:34 am | |
| Jak dla mnie to poprawa może być w sobotę, ale zaznaczam że dlatego że akurat czasowo nie pracuję więc czas mam. Ale dobrze wiem że nie każdy ma taką sytuację, więc nie wiem na czym stanie z tą poprawą. Osobiście wolałbym żeby nie było tak że poprawa z matmy i z chemii będzie w tym samym dniu lub następnym. Żeby była jakaś przerwa między poprawami. Może nie głupim pomysłem by było np. zorganizowanie poprawki z matmy jakoś w przyszłym tygodniu pod wieczór (np. środa 18:00). Myślę, że do środy przyszłej każdy by się przygotował a w środę na 18 zdążyłby po pracy. Nie wiem, niech się wypowiedzą pracusie nasi. Pozdrawiam. |
|
| |
Kuba.B
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 11:36 am | |
| - Kuba napisał:
- Jak dla mnie to poprawa może być w sobotę, ale zaznaczam że dlatego że akurat czasowo nie pracuję więc czas mam. Ale dobrze wiem że nie każdy ma taką sytuację, więc nie wiem na czym stanie z tą poprawą. Osobiście wolałbym żeby nie było tak że poprawa z matmy i z chemii będzie w tym samym dniu lub następnym. Żeby była jakaś przerwa między poprawami. Może nie głupim pomysłem by było np. zorganizowanie poprawki z matmy jakoś w przyszłym tygodniu pod wieczór (np. środa 18:00). Myślę, że do środy przyszłej każdy by się przygotował a w środę na 18 zdążyłby po pracy. Nie wiem, niech się wypowiedzą pracusie nasi. Pozdrawiam.
ooo właśnie to jest super pomysł.... tak bedzie ok środa albo czwartek wieczorem... i by bylo bardzo ok popieram |
|
| |
Karolina Oleńska
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 12:15 pm | |
| i mi też się ten pomysł podoba. |
|
| |
Justinee
Liczba postów : 235 Wiek : 37
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki Wto Lut 17, 2009 12:22 pm | |
| A zwróciliście uwage na to że większa część dojeżdża do wawy? ja np mieszkam 150 km od wawy..i nie mam zamiaru w tygodniu zwalniać sie z pracy i jezdzic na poprawki. Uwierzcie tez pracuje codziennie do 20.00 Weźcie również pod uwage to ze im wcześniej będzie poprawka z matmy.... tym więcej czasu będzie na kolejne poprawki. Do 30 marca mamy oddać indeksy i koniec...pozamiatane! Wiec weźcie sie w garść, dopóki mamy świeża wiedzę z matematyki wykorzystajmy ja i piszmy poprawkę jak najwcześniej:) |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Poprawka z Matematyki | |
| |
|
| |
|