Forum TŻ
Witamy!
Jak większość for, wymagamy rejestracji przed możliwością umieszczania tematów i postów na naszych stronach. Ale bez obaw - jest to prosty proces wymagający minimalnych umiejętności. Nie zwlekaj więc, Zarejestruj lub Zaloguj się już teraz! Dzięki temu zyskasz możliwość:

* Zakładania nowych tematów i odpowiadania w wątkach pozostałych użytkowników
* Subskrybowania tematów i for w celu otrzymywania automatycznych powiadomień o zmianach
* Założenia własnego profilu
* Otrzymania pomocy oraz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania

Właściciel serwisu aktywuje nowe osoby do 48h po potwierdzeniu tożsamości i po prawidłowym wypełnieniu pól: imię i nazwisko oraz nr grupy. Po tym czasie a zdarza się, że i wcześniej proces rejestracji dobiega końca i można się zalogować.

W każdej chwili można założyć temat w dziale "skrzynka kontaktowa" by jak najszybciej rozwiać swoje wątpliwości co do szukanych informacji.

Administrator
Forum TŻ
Witamy!
Jak większość for, wymagamy rejestracji przed możliwością umieszczania tematów i postów na naszych stronach. Ale bez obaw - jest to prosty proces wymagający minimalnych umiejętności. Nie zwlekaj więc, Zarejestruj lub Zaloguj się już teraz! Dzięki temu zyskasz możliwość:

* Zakładania nowych tematów i odpowiadania w wątkach pozostałych użytkowników
* Subskrybowania tematów i for w celu otrzymywania automatycznych powiadomień o zmianach
* Założenia własnego profilu
* Otrzymania pomocy oraz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania

Właściciel serwisu aktywuje nowe osoby do 48h po potwierdzeniu tożsamości i po prawidłowym wypełnieniu pól: imię i nazwisko oraz nr grupy. Po tym czasie a zdarza się, że i wcześniej proces rejestracji dobiega końca i można się zalogować.

W każdej chwili można założyć temat w dziale "skrzynka kontaktowa" by jak najszybciej rozwiać swoje wątpliwości co do szukanych informacji.

Administrator
Forum TŻ
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum TŻ


 
IndeksLatest imagesRejestracjaZaloguj

Share | 
 

 Egzamin - pytania

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość

lukg88

20%

Liczba postów : 52
Wiek : 36

Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitimeWto Sty 11, 2011 6:43 pm

Drodzy Przyjaciele niedoli – jak wiecie duża część z nas a dokładniej dwie osoby dotarły w dniu wczorajszym do lokalu przy ulicy Nowoursynowskiej w celach poznawczych. Ich heroiczny czyn nie poszedł na marne.
Egzamin wyglądał następująco.
Pilnowały 2 osoby, nic nie można było mieć na ławkach, 2 pytania z tłuszczu – 2 z koncentratów - 30 MINUT CZASU!
Dzienni dostali:
1) Opisać proces ekstruzji przy produkcji płatków śniadaniowych
2) Porównać herbatę zieloną z czarną
Ich pytań z tłuszczy nie pamiętam.
My natomiast dostaliśmy:
1) Wartości żywieniowe margaryny
2) Wady i zalety ekstrakcji
2') (Mojej koleżance poprzednie pytanie się nie spodobało więc dostała) Wady i zalety rafinacji.
3) OPISAĆ PROCES FERMENTACJI HERBATY
4) Opisać proces ekstruzji.


Powrót do góry Go down
valczak89
valczak89

100%

Liczba postów : 489
Wiek : 34

Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitimeWto Sty 11, 2011 6:48 pm

dzięki Wink

a jak Wam poszło?
Powrót do góry Go down

lukg88

20%

Liczba postów : 52
Wiek : 36

Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitimeWto Sty 11, 2011 6:51 pm

zgadnij....z tłuszczów coś wymyśliłem ale z koncentratów gorzej niż źle.
Powrót do góry Go down
mrchw
mrchw

80%

Liczba postów : 241
Wiek : 34

Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitimeSro Sty 26, 2011 8:28 pm

czy my tez bedziemy miec 2pyt otwarte z tluszczow i 2 z koncentratow?
Powrót do góry Go down
agacina88
agacina88

70%

Liczba postów : 213
Wiek : 35

Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitimeSro Sty 26, 2011 8:49 pm

chyba tak, mówiła że będą 2 lub 3 pytania z tłuszczy i 2 lub 3 z koncentratów
oceniane oddzielnie
jak zaliczysz oba na pozytywną to chyba liczą średnią
a jak zaliczysz jedno a drugie nie to jeszcze raz piszesz to co nie zaliczyłaś lol!
Powrót do góry Go down
Radeq
Radeq

20%

Liczba postów : 64
Wiek : 35

Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitimeCzw Sty 27, 2011 6:19 pm

WTF?!?!?! Shocked
Powrót do góry Go down
mrchw
mrchw

80%

Liczba postów : 241
Wiek : 34

Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitimeCzw Sty 27, 2011 8:33 pm

Radzio czemu masz wpisaną 10grupę przeciez juz nie ma 10grupy:(
Powrót do góry Go down
Radeq
Radeq

20%

Liczba postów : 64
Wiek : 35

Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitimePon Lut 07, 2011 8:57 pm

Bo ja zostawiam po sobie tylko dobre wspomnienia i takie sobie cenie:P
Powrót do góry Go down

Sponsored content



Egzamin - pytania Vide
PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Egzamin - pytania I_icon_minitime

Powrót do góry Go down
 

Egzamin - pytania

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Permissions in this forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Forum TŻ :: Forum :: Strefa zrzutu :: Technologia tłuszczów i koncentratów spoż.-